Cum să îmbunătățiți calitatea anunțurilor din rubrica „Imobile”

Dragi Utilizatori!

Serviciul AllBuy acordă o atenție deosebită calității informațiilor plasate de Dvs.: anunțuri de vânzare sau chirie. Datele neautentice sau incomplete din profil sau din anunțul utilizatorului scad considerabil numărul de reacții (apeluri și mesaje) din partea utilizatorilor. Vizitatorii AllBuy, adică potențialii Dvs. clienți, nu au încredere în astfel de utilizatori și anunțuri, încercând să găsească un anunț cu fotografii calitative, o descriere completă a produsului, cu numele vânzătorului sau locatorului. Pentru mai multă eficacitate vă recomandăm să verificați datele din contul personal și să le aduceți în conformitate cu Regulamentul de pe site: fotografiile și descrierea bunului imobil, informații pe pagina de afaceri.




1. Calitatea fotografiilor Autenticitatea fotografiilor este unul dintre principalii factori care formează o anumită impresie potențialului cumpărător. Impresia generală despre un imobil este creată de următorii factori:- iluminare;- lipsa lucrurilor de prisos (haine, produse de igienă);- vederea largă a încăperii în fotografii.




2. Titlul anunțului:Fiți atenți! Titlul este primul lucru pe care îl vede potențialul client. În același timp, titlul include cuvintele-cheie, care permit sistemului de căutare să găsească imobilele, conform solicitării clientului.Titlurile trebuie să fie laconice și informative pentru client. Acesta este un exemplu de titlu, care va permite oricărui vizitator Allbuy să vadă caracteristicile necesare ale imobilului:

(imagine: Apartament cu 3 camere, sectorul Ciocana, str. I. Vieru, seria 143 Piața secundară Chișinău, Ciocana)


În majoritatea cazurilor titlurile neconstructive, care conțin cuvinte de genul „luxos”, „confortabil”, nu descriu pe deplin ceea ce ar trebuie să conțină scopul anunțului.

(imagini: Apartament luxos cu două camere, în casă nouă, sect. Ciocana! Casă nouă Chișinău, Ciocana Apartament cu 3 camere Piața secundară Chișinău, Râșcani)


3. Textul anunțului:Descrierea imobilului îi permite potențialului client să afle mai multe detalii despre obiectul vândut/închiriat.


4. Informațiile din contul personalUtilizatorul trebuie să indice doar informații autentice în contul personal.În rubrica „Persoana de contact” trebuie să fie indicat doar numele Utilizatorului. Folosirea cuvintelor de genul „stăpân”, „agent”, „director”, „proprietar” etc. sunt interzise. În rubrica „numărul de telefon” va fi indicat doar numărul personal.



Dragi utilizatori! Respectarea Regulamentului și aplicarea recomandărilor noastre vă vor permite să vă creați rapid o afacere cu Allbuy și să vindeți sau să închiriați imobile. Rețineți: informațiile autentice și exacte vă asigură o bună imagine!

Cu drag, Allbuy.

Înapoi în blog Urmatorul post

Ati gasit o greseala?

Anuntati-ne pe noi !