Despre proiect

Despre proiect

Allbuy.md este un portal de anunțuri gratuite in Moldova. Aici sunt găsite, achiziționate și vindute diferite produse. Pe Allbuy.md și plasează cu succes anunțurile persoanele fizice, oamenii de afaceri și companiile. Aici poți găsi totul: de la electrocasnice pină la propria afacere, de la cărucioare frumoase pentru copii pină la automobile luxoase.

Proiectul Allbuy.md, care aparține companiei Allbuy SRL, a fost lansat in anul 2016. Incă din start, de la 17.08.2016 și pnă pe 17.10.2016 publicul site-ului nostru a crescut pină la 15 000 de vizitatori unici. Recordul in aceste două luni a fost de 1 000 de vizite unice intr-o zi! Peste 4 000 de utilizatori inregistrați fac afaceri impreună cu Allbuy.md.

Utilizatorii Allbuy.md au la dispoziție rubrici comode, sistem bine gindit de selectare a anunțurilor, posibilitatea de feedback adresat cumpărătorului sau vinzătorului, precum și multe alte funcții practice. Treptat sunt adăugate și alte servicii noi, despre care găsiți mai multe detalii pe blogul Allbuy.md. Ținem la utilizatorii portalului nostru și le suntem recunoscători că au ales site-ul nostru pentru a-și plasa anunțurile!

Allbuy.md. Ușor de vindut. Ușor de cumpărat.

Ati gasit o greseala?

Anuntati-ne pe noi !