1. Alegeți serviciul

2. Alegeți metoda de achitare

Informații despre site-ul Allbuy

Allbuy.md este portal de anunțuri din Republica Moldova, dedicat cumpărării și vânzării oricăror mărfuri și servicii.

Feedback

Numărul de telefon: +373 22 727-151
Poșta electronică: admin@allbuy.md
Regim de lucru: Пн.–Пт., 9:00-18:00
Adresa poștală: Republica Moldova, Chisinau, sos. Hincesti 20, ap. 1 MD-2028

Înregistrarea și confidențialitatea informației

Înregistrarea

Furnizarea de informație cu caracter personal la înregistrare și plata pentru servicii sunt necesare pentru achitarea bilaterală. Fără de permisiunea voastră, informația cu caracter personal (integral sau parțial) nu poate fi furnizată părților terțe.


Confidențialitatea informației

Informația, furnizată de către utilizatorii site-ului allbuy.md la înregistrare, este confidențială și poate fi folosită exclusiv cu scopul achitării bilaterale. Administrația site-ului Allbuy.md vă asigură că, fără de permisiunea utilizatorilor site-ului, datele lor personale nu pot fi oferite părților terțe. În conformitate cu legea numărul 133/2011 cu referire la datele personale, Allbuy.md este obligată să folosească datele personale, pe care ni le furnizați, doar în cazurile indicate și păstrând un anumit nivel de siguranță. Prin completarea formularului de înregistrare și de plată a serviciilor de pe Allbuy.md, declarați că, în mod clar și fără echivoc, sunteți de acord ca datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi adăugate la bazele de date SRL «Allbuy» și vor fi prelucrate și folosite în viitor.

Suplinirea contului

Trebuie să vă înregistrați sau să vă logați pe site-ul www.allbuy.md. Faceți click pe propriul nume de utilizator, apoi selectați opțiunea ”cont” si pe urma apasati «supliniti contul» Alegeți modul de suplinire a contului de pe Allbuy. Selectând achitarea prin intermediul cardurilor bancare (Visa, Visa Electron, Maestro sau MasterCard) veți trece pe pagina unde trebuie să introduceți suma în lei pe care doriți să o achitați pentru suplinirea contului.

Securitatea plăților

Introducerea datelor cardului bancar au loc direct pe site-ul BC "Victoriabank" SA - www.victoriabank.md. Timpul necesar pentru identificarea plății este de 2-3 zile lucrătoare. Tranzacțiile prin carduri Visa, Visa Electron, Maestro și MasterCard sunt făcut în lei (MDL - moneda națională a Republicii Moldova), la cursul comercial în ziua de enumerare. Serviciile Allbuy.md pot fi achitate prin intermediul cardurilor bancare Visa, Visa electron, Maestro și MasterCard printr-o conexiunea securizată HTTPS https://egateway.victoriabank.md, a băncii comerciale Victoriabank S.A. ( Republica Moldova, Chișinău, MD-2004, str. 31 August 1989, 141, Nr. de telefon: (373 22) 576100). Din motive de securitate numerele de carduri nu sunt stocate de Victoriabank S.A. Securitatea plăților este asigurată de protocolul SSL pentru transmiterea datelor confidențiale de la client la sistemul server Victoriabank SA pentru prelucrare ulterioară. Următoarele transferuri de informații sunt făcute prin intermediul rețelelor bancare închise cu cel mai înalt grad de protecție. Prelucrarea datelor confidențiale criptate (detalii de card) sunt făcute la centrul de procesare. Astfel, nimeni, nici măcar vânzătorul, nu poate obține datele personale și bancare ale clientului.

Condițiile de rambursare a banilor

Pentru rambursarearea banilor pe cardul bancar trebuie să transmiteți o cerere, indicând neapărat numărul comenzii. După cerere rambursarea va fi făcută pe cardul bancar cu care a fost achitată comanda. Transferarea banilor pe contul Allbuy se face în decursul a cinci zile lucrătoare. Transferarea sumei de bani pe card este făcută prin intermediului băncii emitente în perioada cea mai potrivită pentru bancă, luând în considerare regimul de funcționare a băncii. Condiții de rambursare de bani plătiți pentru suplinirea contului Allbuy:


- În caz de adresare la administrația site-ului Allbuy.md cu privire la rambursarea banilor, va fi rambursată doar suma de bani neutilizată, care a fost depusă în cont prin intermediul cardului bancar.

Confidențialitate

SRL «Allbuy» garantează siguranța și confidențialitatea informațiilor primite de la utilizator.
Visa&Mastercard
QIWI Terminal

Total pentru achitare: 0 Lei

Anulare

Ati gasit o greseala?

Anuntati-ne pe noi !