Cum să plasezi un anunț pe Internet? 7 sfaturi de la experți!

Dece anunțul Dvs. de vânzare/cumpărare nu dă rezultatele scontate?
Posibilpentru că este alcătuit incorect sau pentru că l-ați plasatincorect în rețeaua Internet.
Cumsă alcătuiești corect un anunț?
1.Determinați scopul anunțului Dvs.;
Deexemplu: vânzarea unei case (a unui imobil), invitarea unorparteneri (de afaceri) sau angajare în câmpul muncii;
2.Determinați potențialii clienți și adaptați textul în modcorespunzător;
3.Alcătuiți textul anunțului;
4.Gândiți-vă bine la titlul acestuia;
5.Faceți câteva poze calitative și atrăgătoare, care să sepotrivească cu textul.
Cumsă alcătuiești corect textul unui anunț?
Cucât este mai scurt anunțul, cu atât este mai mare probabilitateacă acesta va fi citit, că va trezi interesul cititorilor și îi vaface să reacționeze. Respectați următoarea regulă: textuloricărei oferte comerciale nu trebuie să depășească 100-120 desimboluri.
Scopulprincipal al fiecărui anunț este ca informația să ajungă lacititor. Eficacitatea unui anunț depinde anume de cât de corect șiinformativ este alcătuit acesta.
Verificațitextul să nu conțină greșeli.
— Textul anunțului trebuie să fie scris fără greșeli de ortografieși punctuație, pentru a exprima foarte clar ideea Dvs. și a fiorientat spre publicul-țintă.
— Nu încercați să scrieți un anunț „pentru toți”, pentru cănu veți obține efectul dorit, ci dimpotrivă – ați putea doarîndepărta cititorii.
— Nu folosiți abrevieri în textul anunțului, căci acestea facpercepția mai dificilă, iar unii cititori ar putea chiar să nuînțeleagă ce ați scris.
— Nu scrieți texte prea lungi și plictisitoare, întrucât acesteacomplică percepția și nu aduc rezultatul scontat.
Titlul
Titluleste principalul aspect într-un anunț, căci anume acesta atragecititorii interesați. Titlul trebuie să fie, după posibilitate,scurt și să exprime pe deplin ideea de bază a anunțului. Înmajoritatea cazurilor titlurile anunțurilor sunt indexate demotoarele de căutare, iar aceasta înseamnă că anunțurile Dvs.vor putea fi găsite de oameni direct în sistemele de căutarerespective. Anunțurile, al căror titlu nu corespunde cu conținutulacestora, nu sunt eficiente și nu fac decât să irite cititorii.
Plasareaanunțului
Plasațianunțul în secțiunile care corespund cel mai bine tematiciiacestuia. Nu plasați anunțuri identice în mai multe secțiuni,întrucât nu este un lucru eficient. Cu toate acestea, dacătematica anunțului este una largă, textul și titlul acestuia vorfi corectate în conformitate cu secțiunea aleasă. Pentru ovânzare/cumpărare mai rapidă a serviciului sau produsului, vărecomandăm să plasați anunțurile pe site-ul nostru de anunțurigratuite www.allbuy.md.
Datelede contact
Unuldintre principalele aspecte ale unui anunț sunt datele de contact.Astfel, în textul anunțului sau în câmpul special al formularuluipentru plasarea anunțului va trebui să indicați datele Dvs. decontact. Pe site-urile moderne de anunțuri acestea includ, deobicei, numărul de telefon, adresa de e-mail, un site.
Adăugațitag-uri
Pentruca anunțul Dvs. să fie găsit de toți doritorii, este necesar săadăugați tag-uri la sfârșitul acestuia. Tag-urile suntcuvinte-cheie, în baza cărora va fi căutat anunțul Dvs.
Exemplu:
Dacăvindeți cosmetice, adăugați la sfârșitul textului următoarelecuvinte în două limbi: помада, блеск для губ, пудра, карандаш, cosmetica, atelier, loreal, mary cay,paleta, lipstick, make up, machiaj, vizaj, maybeline, inglot, mac,ruj, pegmente, farduri, creion pentru buze, creion pentru ochi,illuminator,
Pe allbuy.md/ puteți plasa anunțuri gratuite de vânzare a produselor/serviciilorDvs.

AllBuy– Ușor de vândut. Ușor de cumpărat.

Înapoi în blog Urmatorul post

Ati gasit o greseala?

Anuntati-ne pe noi !